Hatalmas csaló lebuktatva

Általános Hírek Kripto

Talán az MLM-et 2023-ban már senkinek sem kell bemutatni, de ha mégis akkor itt a rövid leírása:

Az MLM (Multi-Level Marketing) az egy olyan üzleti modell, amelyben a vállalat termékeit vagy szolgáltatásait nem csak az üzletekben értékesítik, hanem az ügyfeleknek is lehetőségük van azokat továbbértékesíteni. Az MLM rendszerben az értékesítők jutalékot kapnak nemcsak saját eladásaik után, hanem azok után is, akiket ők új értékesítőknek szereztek. Az MLM rendszerben az értékesítőknek lehetőségük van szinteken keresztül értékesíteni a termékeket, ami miatt a „Multi-Level” elnevezés. Az MLM rendszerben az értékesítők általában saját maguknak kell termékeket vásárolniuk, amit továbbértékesítenek, és általában az értékesítőknek kell saját maguknak reklámozniuk a termékeiket. Az MLM rendszerek gyakran kritizáltak, mert sokan úgy vélik, hogy azok túlzottan ösztönzik a túlzott értékesítést és az új értékesítők toborzását, és azoknak a jutalmazása alacsonyabb lehet, mint amit általában várnának. Az MLM rendszereknek vannak pozitív és negatív oldalai is, ezért fontos alaposan utánanézni, mielőtt valaki belekezd egy ilyen üzleti modellbe.

Az MLM modell alapján szeretett volna embereket bepalizni Soós Dávid is, viszont erre többek között a Fókuszcsoport YouTube csatorna is felfigyelt.

Az első botrányos kijelentését TikTok-on tette Soós Dávidunk miszerint szégyen, ha valaki nem keres 500 ezer forintot egy hónapban. A Fókuszcsoport kibeszélő videója megtekinthető itt:

A TikTok-on egyébként a mai napig tevékenykedik az úriember viszont neki ez nem volt elég. Úgy gondolta egy egész ország előtt le szeretné járatni magát, így elment egy csodálatos kriptoberuházási ötlettel a Cápák műsorába. A műsor megtekinthető az RTL+-on, de Dancsó Péter (Videómánia) készített róla egy összegző videót.

A valóság viszont az, hogy Soós Dávid ezen videóknak és a szereplésének köszönhetően hatalmas hírnévre tett szert viszonylag rövid időn belül. Ezt a hírnevet könnyedén feltudja használni a kis MLM-jének az építéséhez, így talán még hasznot is húzhat ebből.

Loading